marjel89.reismee.nl

korte update!!

Hallo mensen in het “koude” Nederland,

Hoor van iedereen dat jullie het lekker winters hebben! Mooie winterse beelden levert het wel op! Maar lieve mensen, zouden jullie misschien stoppen te hopen op de 11-stedentocht? Want zolang het bij jullie zo koud is, zijn hier de temperaturen ook lager… En met lager bedoel ik heel laag. Gisteren overdag -22, de hele week tussen de -15 en -25 graden geweest! Echt geen pretje om maar netjes te zeggen. Extra kleding aan. Zo had ik onder mijn skibroek 2 andere broeken aan. 2 hemden, 1 shirt, ski- pully en nog een dikke trui onder mijn ski jas aan! En 2 sjaals! Heb zelfs nog nieuwe handschoenen en thermo sokken gekocht. Dat maakte het wel beter!

Genoeg geklaagd over de kou! Even leuk nieuws! Gisteren een historisch moment! In mijn carrière als ski lerares heb ik mijn 1e tekening mogen ontvangen! Jaha, wat een eer. Het meisje zelf stond wel met tranen in de ogen, maar gaf hem mij wel! Heb een foto ervan gemaakt en ook geplaatst!
Vorige week waren de ouders van kamergenoot A. er en die hebben 2 doosjes Pickwick Rooibos honing thee meegebracht voor mij. Mmhh heerlijk! Kamergenoot A. is sinds woensdag naar Flachau vertrokken dus zijn we nog maar met z´n tweetjes. Maandag met de vader van A. naar de grote supermarkt geweest. In de auto, dus we konden lekker veel meenemen. Tja, dat was op mijn rekening te zien, haha. Maar nu wel lekker van alles kunnen kopen.
Vanaf vandaag zit ik weer bij kamergenoot S. op de kamer. Vandaag zijn er 3 nieuwe mensen bij gekomen en er komen er nog meer bij. De drukke weken zijn begonnen!
Verder heb ik eigenlijk niet zoveel te vertellen, dus ik ga nu lekker eten koken!
Doei doei

XXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxXXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxxxxXXXXXXXX

Annemarie

Veel plezier in het koude oostenrijk. Fugen was erg mooi, maar zeker net zo koud als waar jij zit! Geniet er nog even van!

Annet

Klinkt allemaal wel goed, op de kou na dan. Brrr...das echt steenkoud.. Vind dit hier al ver genoeg onder t kwikpunt..

Veel plezier en werkse!

Groetjes Annet

Coby

Hoi Marjel, wat leuk wat van je te lezen. Heb je verhalen gemist. Het is net Anne Wil van de Libelle. Spreek je meest Nederlands of Duits tijdens de lessen?
Wij over drie weken naar Winterberg. Esmee gaat mee. Ze heeft geoefend in Wezeperbrug. Hoop dat sneeuw blijft liggen. Werk ze de komende weken. Wij zo wandelen in de mooie zon en werled.
kus.

Jan

Ha Marjel, daar ben je weer, nog niet ingesneeuwd dus.
Hoe gaat 't met skiles geven, heb je nog die kleintjes met die mooie tekeningen? Veel plezier en have fun!
kus Jan