Update 7 december
Hallo, daar ben ik weer!
Toen ik wakker werd en het gordijn open trok, dacht ik even dat ik droomde! Een witte wereld!! Jaa het echte wintersport gevoel!!! Vandaag op de piste een zeer zeer zeer koude dag!! Brrrrr!! Rond de min 20 graden!!Constant sneeuw en erg harde wind! Voeten ijskoud, want ja we staan nog altijd zeer veel stil! Het is veel wachten, maar nog veel meer luisteren naar uitleg! Maar het is het wel waard! Het was even zwaar, die 1e dagen door de sneeuw en theorie ploeteren, maar het gaat nu stukken beter! Het is en blijft ploeteren, maar hopelijk word het harde werken beloond!
Ook vandaag was de theorie niet erg moeilijk! Morgenavond hebben we een feestje in een kroegje hier verderop! Hoort bij het programma, en begint al om 19.00 uur! Even een beetje ontspanning zal voor iedereen goed zijn! Maar niet te laat, want volgende morgen gaat de wekker weer om 7 uur!
Hoe gaat het verder in Nederland? Nog nieuwtjes? Word graag op de hoogte gehouden! Alles mag, want ik vind het fijn om wat van jullie te horen! Natuurlijk lees ik wel wat dingen op facebook, maar ja dat is ook niet alles! Het is niet echt belangrijk om te weten dat het contract van Jan Smit bij de Tros voor 3 jaar verlengd is, haha! Dus nieuws is welkom!!!
Nou ik ga verder met leren en dan weer heerlijk naar dromenland!!
Doei doei
XXXXXXXxxxxxxxxxxXXXXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxXXXXXXXXXXX
Heeyy
Leuk om te lezen hoe het gaat!, Ik heb vrij weinig nieuwtjes voor je haha.. helaas..
Succes verder met de theorie en alles. Mag je ook wel zelf skieen? Of heb je daar geen tijd voor?
Bart gaat ook wat typen komt tie:
keoittttteeeeeewk
xx Martine en Bart
xx
hee zusje!!
gelukkkig gaat het weer wat beter!!nu ik dit typ loopt de kat over het toetsenbord en in mijn gezicht!!de cavia loopt heerlijk rond door de kamer!
Hier is ook nog niet zoveel nieuws. ik heb volgende week hele week stage dus ben ik druk bezig met de voorbereiding voor lessen!!vanavond nog even naar Klaas en morgen laatste dagje!wat ga je zaterdag doen dan??heb je dan vrij of moet je dan wel naar colleges? weet je wie er bij primera werkt?tessa vos!
Dikke kus je liefste zusje(L)
Hoi Marjel, Fijn dat je het naar je zin hebt nu.
Even door de zure appel heen bijten en dan valt het vaak reuze mee he? Mooi dat er nu sneeuw ligt, dan krijg je echt het winter/skigevoel toch?
Veel succes met de studie en een hele fijne tijd!
groetjes Albert,Hilda en kids