Dinsdag 20 december
Hallo iedereen,
Jippie, ik heb vast internet!! Dus vandaar alweer een korte update van mij.
Niet dat er veel te vertellen valt hoor! Ik begin mij langzaamaan weer beter te voelen. Vannacht voor het eerst sinds ik weg ben, in een keer doorgeslapen! Werd zelfs door de wekker wakker gemaakt, dat is nog niet eerder gebeurd. Langzaam begint mijn lichaam denk ik te wennen. Gisteren zelfs om half 11(!) naar bed gegaan. Heerlijk!
Vanmorgen al om kwart voor 10 weer op de piste, gezien er weer geen werk is. Ik moet mijn mobieltje bij me houden en dan pas vrijdag weer terug komen. Zolang heb ik dus geen werk, tenzij ze me nog bellen. Ik merkte direct bij de 1e paar meters van het skiën al dat er iets niet goed was. Ik kwam nauwelijks een meter vooruit. Het glijden ging heel stroef en als ik stopte stond ik zo snel stil, dat mijn lichaam nog niet eens stil stond. Bam! Waarschijnlijk heeft het iets te maken met het waxen van gisteren! Te vroeg gejuicht, omdat het gratis was! Ik was in de buurt van de gondel naar St. Anton en daar ben ik heen gegaan. Eerst wat gedronken en kiwi´s gegeten(met korting natuurlijk, haha!). Toen met de gondel naar beneden gegaan en direct doorgelopen naar de skizaak. Volgens hun was het waxen niet goed gegaan! Ze zouden het opnieuw doen. Ik heb mijn de post (wel 1 hele brief) gehaald en ben toen naar postkantoor gegaan. Zij konden met de code uit de brief in mijn bankaccount kijken en konden het bevestigingsnummer van BOB internet aan mij doorgeven. Dus vandaar dat ik nu vast internet heb. Hiervoor moest ik heel zuinig doen met 1 GB internet. GTST kijken kost blijkbaar heel veel megabytes! Toen boodschappen gedaan. Ik wou nasi gaan maken, maar ja laten ze hier nou geen groentepakketten kennen. Ik mis Nederland! Ik moet het met 2 paprika’s, champignons, mais, kipfilet en rode pesto tomaat doen. Toen weer ski’s opgehaald, eten weggebracht en nog een paar afdalingen gedaan. Maar ik kan nou niet zeggen dat het echt heel leuk is in je eentje skiën! De anderen waren denk ik na zondag niet van plan om weer met mij te skien. Toen ik slap als een vaatdoek was en nauwelijks kon blijven staan. Ik geef ze groot gelijk. Morgen maar eens zien of ik nog anderen kan vinden! Daarna thuis gedoucht en nog een paar afleveringen GTST gekeken. Tegen half 5 begonnen met het snijden van groentes en dergelijke. Daar raakte ik aan de praat met mijn buurmeisjes die uit Hongarije komen. Zij maken schoon in een hotel hier. Daar verdienen ze 1300 euro mee! Allemachtig, dat is wel iets makkelijker verdient dan ik! Ze vertelden dat ze hier 3 keer zoveel verdienen als in hun eigen land. Beide waren al eens in Nederland geweest en houden van stroopwafels! Ook houden ze van de muhle! Van het afval? Nee de muhle, dat doe je met water en wind! Oooh, de molens, hahaha, het duurde even, maar nu snap ik m!
Uiteindelijk staat er nu een pan voor minstens 3 dagen, met nasi af te koelen op de vensterbank buiten, voor het raam. Het smaakte heerlijk! Ik ben blij dat het eten me weer smaakt! Kan nog niet zo veel als anders eten, maar het komt weer wat op gang. Dadelijk weer verder met het fotoboek. Ben er naast nog een fotoboek aan het maken, van alle plaatjes en foto’s van orka’s die op deze laptop staan! Dat zijn er zoveel dat ik ze maar eens moet vastleggen, zodat ze van de laptop af kunnen! Dus nog genoeg te doen. Ook mijn boek, van collega’s is erg leuk! En ik loop nu nog 4 afleveringen GTST achter, dus die kan ik ook nog lekker kijken!!
Ik heb de verkeerde kabel van mijn camera meegenomen en kan hem dus niet opladen en helaas geen foto’s maken! Misschien dat ik van mijn kamer nog foto’s maken met mijn webcam. Maar dat probeer ik nog uit te vogelen!
Is toch nog langer dan ik dacht, sorry!!
Doei doei
XXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxXXXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxxxxxxXXXXXXXXXXXXXXXXXX
hee zusje wat fijn dat je je weer beter voelt!vind ik echt fijn!wij zijn nu op school van mama voor de casino!
voor mijn externe punten!
We skypen morgen wel even!
Groetjes je lieve zusje
leuk dat tim komt. ik kan je blog nu vinden.kus
Hoi Marjel,
Nu we facebook vrienden zijn kan ik je belevenissen in de sneeuw volgen. Volgens mj kan het vanaf nu alleen maar beter gaan! Geniet van de tijd dat je in Oostenrijk werkt, dan is toch wel heel bijzonder. Ik ken het land alleen maar als toerist.
Veel groetjes,
Wilma