marjel89.reismee.nl

Haaai allemaal,

Laughing

I´m smiling! 2 heerlijke dagen gehad

Laughing
! Woensdagavond half 11 was hij er dan!! Wat een heerlijk gevoel om hem in mijn armen te sluiten!!! (Niet alleen omdat er veel sneeuw op de weg lag en hij nog geen kettingen om had!) Samen hebben we de spullen uit de auto gehaald en beneden even neer gezet. Toen op zoek gegaan naar een parkeerplaats. Ongeveer 10 minuten lopen vonden we er een. Spullen naar kamer gebracht en toen heb ik nasi voor hem opgewarmd want hij had nog niet gegeten! Het was toen al kwart over 11, maar dat maakte niks uit. Heerlijk! Daarna beide bedden naast elkaar op de grond gelegd en toen gaan slapen.

Gistermorgen moest ik wel een wekker zetten voor het geval ik weer gebeld werd, maar ook gistermorgen geen telefoontje gehad. Dus lekker in bed gelegen. Toen is Tim gaan douchen en ben ik broodjes gaan halen bij de bakker. Samen lekker ontbeten en toen heb ik een rondleiding gegeven in het kleine St. Anton. Samen wat boodschapjes gedaan bij de Spar. Toen op zoek gegaan naar een restaurant waar we een lekkere Wienerschnitzel konden eten. Uiteindelijk, na lang lang zoeken, vonden we er dan eentje. Het was zo druk dat we onze tafel met een ander stel moesten delen. Zij kregen net hun eten toen wij gingen zitten. Die man had ook een schnitzel en die was zo groot dat we besloten er eentje romantisch te delen. Het was een goede schnitzel, dat restaurant ga ik onthouden. Daarna zijn we weer naar mijn kamer gelopen en hebben we een film gekeken. Het was slecht weer, ik bedoel sneeuw en dikke wolken waardoor je geen bergen kon zien. Toen hebben we gezellig een spelletje Yatzhee gespeeld. En het geluk stond aan mijn kant want het 1e rondje gooide ik al Yatzhee (5 gelijke). Na 6 spelletjes zijn we naar de pizzeria gegaan. Heerlijke pizza gegeten en bij lange na niet zo duur als andere restaurant. Samen nog gewandeld door St. Anton en toen weer naar kamer gegaan. Nog een paar spelletjes gespeeld en toen samen het RTL nieuws gekeken. Toen was het alweer tijd om naar bed gegaan.

Vanmorgen moest ik weer naar de skischool en Tim besloot mee te gaan. Samen met de bus naar St. Christoph en naar de skischool. Daar van 9 tot 10 gewacht. Ik mocht weer naar huis gaan. Even een piste geskied en Tim heeft me gefilmd en op de foto gezet. Samen weer met de bus terug naar St. Anton gegaan. Toen we langs de parkeerplaats reden zagen we net twee politie agenten van de parkeerplaats weglopen. En een wit papiertje op het raam van de auto zitten. Gelijk er naar toe gelopen en ja hoor een parkeerbon. We zagen ook nu pas dat je moest betalen. Waarschijnlijk stond die paal toen ook ingesneeuwd! Gelukkig maar 25 euro! Ik ben direct naar de bank gegaan, die samenwerkt met de politie en daar kon ik de boete gelijk contant betalen! Achteraf bleek dat je er maar anderhalf uur geparkeerd mag staan. Oeps! Maar gisteren stond de auto volledig ingesneeuwd en misschien dat ze daarom niet controleerden. Achteraf dus behoorlijk geluk gehad. Even verderop bij mij zit het zwembad en daar is ook een parkeerplaats (kwamen we gisteravdond achter) en die is gratis. Snel daar auto neergezet. Ik heb toen voor ons tosti´s gemaakt. Na het eten nog even boodschappen gedaan en toen was het dan toch echt tijd om de spullen te pakken en afscheid te nemen. Nog een knuffel en een zoen, maar toen ging hij dan echt. Moest ook van mij, anders zou ik gaan nog meer gaan huilen. De tranen branden achter mijn ogen! En toen ging hij dan echt weg! Zwaai zwaai zwaai zwaai zwaai, toeter toeter, zwaai zwaai zwaai!!!

Ik vond het echt super heerlijk dat ik eventjes niet alleen was! Om alles met iemand te kunnen delen! Voor iemand te zorgen en met iemand te lachen! Ik mis het nu alweer!! En ik ben nu net 2 uurtjes alleen. Waarschijnlijk komt vanavond mijn kamergenootje, dus lang zal ik niet alleen zijn. Morgen weer om 9 uur in St. Christoph zijn en kijken of ik dan voor de 1e keer aan het werk mag! Aan het einde van de maand zou loon namelijk ook wel leuk zijn!

Tim sms´te daarstraks dat het richting St. Anton heel erg druk was. Veel drukker dan op de heenweg. Ik denk dat de kerstvakantie dan nu begonnen is!! Dus ook werk!!! (hopelijk!)

Dikke zoen allemaal!!!!!!!!

XXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxXXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxxxXXXXXXXXXX

Jan

Hoi, wat fijn dat Tim er was!
Voor nu alvast fijne Kerst, zal wel lukken in Anton denk ik en heel veel plezier, Xx Jan